Termékek Menü
50 000 Ft feletti megrendelésnél, 30 kg-ig NINCS szállítási díj

Vásárlási feltételek

Bemutatótermünk címe:

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 31. - Régiójáték mellett.

 

 

 

1. Általános szerződési feltételek (ÁSZF):

Kérjük, honlapunk használata előtt gondosan olvassa el a webáruházunkkal kapcsolatos vásárlási és felhasználási feltételeket!

Ezen feltételek a Honlap minden meglátogatása és használatba vétele esetén, továbbá a Honlapon vagy annak révén nyújtott tartalom (az alábbi meghatározás szerint), információ, ajánlat és/vagy szolgáltatás tekintetében alkalmazandók.

A honlap használatával Ön teljes egészében elfogadja ezen feltételeket, továbbá a honlapra, az internetre és/vagy a világhálóra alkalmazandó minden további törvényt vagy rendeletet. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hagyja el a honlapot!

 

Fontos:

Regisztráció esetén minden adatok a valóságnak megfelelően kell megadni (név, cím, telefon stb.). A webáruház tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a mennyiben fiktív adatokat ad meg, kizárjuk Önt a felhasználók közül és ha ez még anyagi kárral is jár (szándékos félrevezetés és károkozás árurendeléssel kapcsolatban) megtesszük a jogi lépéseket, hogy ezzel is védjük becsületes vásárlóink érdekeit és cégünk jó hírét.

 

 

2. Tájékoztató:

A web áruházban kapható termékeknek két csoportja van, amit az egyes termékek adatlapján talál, a ''Státusz"-nál, ezek a raktáron illetve az előrendelhető.

Ezekről bővebben:

- a "raktáron", ebben az esetben azt jelenti, hogy a webáruházban látható termék nagy valószínűséggel azonnal kapható, illetve elvihető. Az azonban előfordulhat, hogy egy időben többen is a kosárba teszik ugyanazt a terméket, vagy az üzletben valaki már időközben megvette, ezért valójában már elfogyott.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a folyamatos (napi vagy heti többszöri) frissítés mellett, az ilyen és ehhez hasonló esetek előfordulhatnak, az ezekből adódó kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

- az "előrendelhető" státuszú termékeket nem minden esetben tartjuk raktáron, lehet, hogy azokat csak az Ön külön kérésére (megrendelésére) szerezzük be. Az ilyen termékek várható beérkezéséről, ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást, rendelésének feldolgozását követően. Ha a megrendelés leadása során esetleg elkerülte volna figyelmét, hogy a termék státusza nem "raktáron" akkor még mindig eldöntheti, hogy fenntartja-e rendelését vagy sem.

 

 

3. Rendelés, vásárlás:

A megrendelések feladása elektronikus úton, a www.ajandekgravirozo.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában, illetve telefonon, a bemutatótermünk nyitvatartási ideje alatt lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanapon történik.

A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe.

A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kell, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében.

 

Olyan megrendelést amiben gravírozott termék is van, minden esetben előre ki kell fizetni, a gravírozást a pénz beérkezése után kezdjük el.

Ezek a megrendelések utánvétel nem kérhetők. Megértésüket köszönjük!

 

Termékeinket céges és egyéni vásárlóinknak is ajánljuk.

Nincs minimális rendelési tétel és érték sem.

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

A weboldalon bruttó végfelhasználói árak láthatók és forintban értendők.