Termékek Menü
50 000 Ft feletti megrendelésnél, 30 kg-ig NINCS szállítási díj

Gravírozás részletei

A rendelés leadása közben kérem adja meg mi legyen a gravírozandó szöveg, majd folytassa a vásárlást a gravírozandó termék kosárba rakásával!

 

Hány szónak számít?
Dátum: 2 szó (2016,05,06. vagy 2016 május 13) Kötőjeles: ahány tag, annyi szó. ( Nagy - Németh Erika ) - 3 szó. Monogram: 1 szó ( V. P. vagy V.P.K. ) 1 betűs névelő, kötőszó nem számít szónak ( a vagy s )
Figyelem:
Hengeres termékeknél a termék határozza meg, hogy hova és mekkora méretben tudnunk gravírozni. Ha több egyforma terméket szeretne gravíroztatni, akkor legegyszerűbb, ha kérését elküldi e-mail-ben az mdline@mdline.hu címre.
NE feledje!
Egyedi elképzeléseit gondolja át, és írja ide, valamint az egyeztetésnél mindenképpen kérdezzen rá, hogy az milyen formában kivitelezhető! Minden egyéb, nem egyeztetett esetben a sokéves tapasztalatunkat és a jó ízlést fogjuk szem előtt tartani!

Ha a gravírozás szövegét csak a rendelési folyamat végén szeretné megadni, akkor a www.lezergravirozo.hu oldalon talál egy kis segítséget.

Itt több betűtípus is talál. Ha beírja a gravírozni kívánt szöveget és kiválasztja valamelyik betűt akkor látni fogja, hogy milyen lesz a kért szöveg írásképe. Próbálgassa kedvére!  

Tartalomhoz tartozó címkék: Egyéb