Termékek Menü
50 000 Ft feletti megrendelésnél, 30 kg-ig NINCS szállítási díj

Adatvédelmi tájékoztató

A honlap bármelyik olyan felhasználója, aki a Web-oldal felhasználásával információt szolgáltat az MD Line Kft.-nek elfogadja, hogy az MD Line Kft.-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az MD Line Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

A személyes adatok védelme:

Az MD Line Kft.-nek bármely - a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az MD Line Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a MD Line Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Az MD Line Kft.-nek  az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • vevői reklamációk intézése,
  • megrendelések intézése.

A MD Line Kft.-nek  - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a MD Line Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

Az MD Line Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

"A www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."

"Az e-mail cím vásárlói elégedettség-felmérés céljából, közvetlen üzletszerzési célra is kezelésre kerül, megy ellen elérhetőségeinken tiltakozhat.. E-mail címét (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) a kérdőíves felmérés céljából adatfeldolgozóként tárolja."